Indicator-Larcier Online

0800 39 067 0800 39 067

Van 09.00 u. tot 12.30 u.
Van 13.30 u. tot 17.00 u.
(op vrijdag tot 16.00 u.)
Onze oplossingen

Toxic Software

Veilig werken met gevaarlijke stoffen in uw bedrijf

Toxic Software... 

Om aan alle wettelijke verplichtingen te voldoen bij het werken met gevaarlijke stoffen in uw bedrijf!

Toxic Software is niet alleen voor grote industriële bedrijven, maar ook voor voor kmo’s hét onlinehulpmiddel om snel, kostenbesparend en altijd 100% correct de wettelijke verplichtingen van de Belgische welzijnswetgeving na te komen. Toxic Software zorgt ervoor dat u als preventieadviseur, veiligheidsadviseur, risicomanager, incidentmanager of bedrijfsleider optimaal uw takenpakket kunt uitvoeren en het veilig werken met gevaarlijke en chemische stoffen kunt garanderen!

Alle voordelen van Toxic Software...

Productregistratie

Toxic Software helpt u om alle toxische, kankerverwekkende of gevaarlijke (chemische) stoffen die u in uw bedrijf gebruikt op een gestructureerde manier te registreren in een persoonlijke databank via een ‘Safety Data Sheet’ (SDS). Zo behoudt u altijd een overzicht van alle gevaarlijke stoffen in uw bedrijf.

Altijd up-to-date

Als u een product eenmaal geregistreerd heeft, houdt het enthousiaste team van Toxic Software alle producten in uw persoonlijke databank up-to-date op basis van informatie van de producent. Via meldingen weet u ook meteen wat er verandert en wat u moet aanpassen op de werkplekken. Handig toch? Zo bespaart u zelf veel tijd en geld!

Werkplek Instructiekaarten

Met Toxic Software maakt u zelf handige en overzichtelijke ‘Werkplek Instructiekaarten’ in pdf of html. Zo kunt u altijd en overal de verplichte en belangrijke veiligheidsinformatie delen met uw collega’s. U kunt bovendien verschillende versies maken van een instructiekaart in functie van de werkplek zelf, de gebruikte hoeveelheid van een gevaarlijk product of een specifieke situatie waarin dat gebruikt wordt. Met een ‘Werkplek Instructiekaart’ op maat garandeert u optimaal de veiligheid van uw collega’s!

Etiketten

Voor alle producten in uw persoonlijke databank maakt u eenvoudig een etiket in verschillende talen en volgens de wettelijke richtlijnen. Zo vergroot u onder uw collega’s het bewustzijn van de gevaren en krijgen zij onmiddellijk de juiste informatie over het gebruik van het product.

Rapporten en overzichten

Toxic Software laat u toe om snel en eenvoudig rapporten en overzichten te maken van de gebruikte stoffen in uw bedrijf. Extra handig als u de inspectiedienst over de werkvloer krijgt. Zo bent u zeker dat u op elk moment wettelijk in orde bent!

Altijd een abonnement op maat

Toxic Software is er zowel voor kmo’s als voor grote industriële bedrijven. Het aantal geregistreerde producten in uw persoonlijke databank bepaalt mee de prijs van Toxic Software. Zo heeft u altijd een abonnement ‘op maat’ en evolueert uw abonnement mee met het aantal te beheren producten!

Toxic Software is er speciaal voor...  

de preventieadviseur, de veiligheidsadviseur, de risicomanager, de incidentmanager, de bedrijfsleider…

  • die snel, efficiënt en kostenbesparend wil voldoen aan de verplichtingen van de welzijnswetgeving in België;
  • die de veiligheid van zijn collega’s bij het werken met gevaarlijke en chemische stoffen wil garanderen;
  • die problemen wil vermijden met de welzijnsinspectie.

Toxic gebruikt u door...

te surfen naar

Wilt u meer informatie of een gratis demonstratie:

Bekijk de demovideo

Wilt u meer informatie of een gratis demonstratie: