Indicator-Larcier Online

0800 39 067 0800 39 067

Van 09.00 u. tot 12.30 u.
Van 13.30 u. tot 17.00 u.
(op vrijdag tot 16.00 u.)
Onze oplossingen

Nieuwe Vennootschapswet: nú uw statuten aanpassen in functie van uw prioriteiten

Hoe de nieuwe grote keuzevrijheid inzake de statuten optimaal in uw voordeel gebruiken?

Een Tips & Advies-Boek over... 

samengevat

Dit boek, inclusief modelclausules, analyseert in functie van de verplichte aanpassing van uw statuten de aanzienlijke keuzemogelijkheden die de nieuwe Vennootschapswet u als ondernemer biedt. Daardoor kunt u uw vennootschap veel meer dan vroeger naar uw eigen wensen modelleren. Uw huidige ‘oude’ statuten bevatten bovendien mogelijk ook bepalingen die ondertussen in strijd zijn met de nieuwe wet en regels die al van toepassing zijn, wat tot problemen kan leiden. Wacht daarom niet langer en ga nú na welke zaken er van belang zijn voor u en uw vennootschap en hoe u uw statuten hier maximaal op kunt afstemmen.

We helpen u vanuit een praktische invalshoek door de verschillende keuzemogelijkheden heen om uw juridische organisatie op één lijn te stellen met uw prioriteiten. Sta niet als laatste in de rij bij de notaris. Hoe sneller u deze evaluatie maakt, hoe sneller u naar de notaris kunt gaan en hoe sneller u profiteert van de nieuwe opportuniteiten.

in detail

Iedere ondenemer is verplicht om uiterlijk tegen eind 2023 zijn statuten aan te passen. In dit boek geven we u, als aandeelhouder/bestuurder van een vennootschap, een overzicht van en tips en adviezen bij de verschillende keuzes die u kunt/moet maken bij het aanpassen van uw statuten of bij het oprichten van een nieuwe vennootschap. Met tal van modelclausules kunt u uw concrete wensen gemakkelijk toepassen in de praktijk.

In 6 grote delen geven we aan wat er verandert, wat er niet verandert en welke keuzes u heeft, inclusief modelclausules, om zo doordacht en met kennis van zaken uw beslissing te nemen:

  1. Inwerkingtreding van het nieuwe Vennootschapsrecht
  2. De belangrijkste documenten in de vennootschap
  3. De BV: aandachtspunten bij aanpassing statuten
  4. De NV: aandachtspunten bij aanpassing statuten
  5. De CV: aandachtspunten bij aanpassing statuten
  6. In de praktijk: oprichting nieuwe vennootschap of omzetting bestaande vennootschap

Door de nieuwe Vennootschapswet heeft u veel meer keuzevrijheid dan voorheen. We analyseren voor u élke keuzemogelijkheid, zodat u als ondernemer weet welke zaken u tegenover elkaar moet afwegen. Denk nu al na over deze zaken en maak bewust de juist keuzes voor uw vennootschap. Dit boek is uw leidraad!

Dit Tips & Advies-Boek is er speciaal voor... 

de ondernemer met een vennootschap

  • die zijn vennootschap optimaal wil afstemmen met zijn wensen en zo snel mogelijk wil profiteren van de nieuwe opportuniteiten

de adviseur

  • die zijn cliënten optimaal wil adviseren over dit thema
Aanbod

 

 

PAPIER

Abonneeaanbod

138,00 

108,00 

Enkel met een actief abonnement
Prijzen zijn excl. btw

Standaardaanbod

 

138,00 

Prijzen zijn excl. btw
Loading

Een vraag?
Bel naar Klantenservice

0800 39 067