Indicator-Larcier Online

0800 39 067 0800 39 067

Van 09.00 u. tot 12.30 u.
Van 13.30 u. tot 17.00 u.
(op vrijdag tot 16.00 u.)
Onze oplossingen

MyTaxTool

Bereken zelf uw belastingen

Een tool voor.. 

samengevat

MyTaxTool (de vroegere Belasting-cd-rom) is voor u als particulier een onmisbaar hulpmiddel bij het invullen van de aangifte van uw personenbelasting. Dit jaarlijks volledig geactualiseerde, gebruiksvriendelijke en tweetalige softwarepakket is een praktische tool om snel en correct te berekenen wat u aan de fiscus zal moeten betalen, maar uiteraard ook wat u zal terugkrijgen. Verrijkt met concrete aanbevelingen en diverse simulatietools, kunt u uw aangifte eenvoudig optimaliseren om tot het meest voordelige eindresultaat te komen. Betaal de fiscus geen euro teveel!

Voor professionals (accountantskantoren, adviseurs, ITAA-leden) hebben we het product Sofisk Plus. Deze software is er speciaal voor de expert in tax en accountancy die voor zijn cliënten een correcte en optimale belastingberekening en -aangifte wil doen.

Sofisk Plus berekent u niet alleen de personenbelasting maar ook de vennootschapsbelasting, de belasting voor niet-inwoners (vennootschappen) en de rechtspersonenbelasting. Meer info.

Ontdek zeker ook de Belastingalmanak 2022
Met meer dan 500 pagina's is de Belastingalmanak 2022 een boek boordevol weetjes, tips en concrete aanbevelingen om uw aangifte personenbelasting zo optimaal mogelijk in te vullen. Al 48 jaaronmisbare leidraad bij het invullen van de aangifte personenbelastingMeer info.

MyTaxTool is er speciaal voor... 

iedere Belg onderworpen aan personenbelasting

  • die minder belastingen wil betalen door zijn aangifte personenbelasting te optimaliseren aan de hand van de optimalisatie- en simulatietools beschikbaar in dit softwarepakket
  • die exact wil weten voor aanslagjaar 2022 - inkomstenjaar 2021 hoeveel belastingen hij moet betalen of zal terugtrekken

Voor professionals (Accountantskantoren, adviseurs, ITAA leden) hebben we het product Sofisk Plus. Deze software is er speciaal voor de expert in tax en accountancy die voor zijn cliënten een correcte en optimale belastingberekening en -aangifte wil doen. Meer info.

MyTaxTool gebruikt u door...

te surfen naar

Aanbod

 

 

DIGITAAL
DIGITAAL

65,00 

Prijzen zijn excl. btw
Loading

Een vraag?
Bel naar Klantenservice

0800 39 067