Indicator-Larcier Online

0800 39 067 0800 39 067

Van 09.00 u. tot 12.30 u.
Van 13.30 u. tot 17.00 u.
(op vrijdag tot 16.00 u.)
Onze oplossingen

Expertgids Vennootschapsrecht

Editie 2020 (e03)

Een Expertgids over... 

samengevat

Deze volledig vernieuwde en geactualiseerde Expertgids is een reflectie van het recent grondig gewijzigde vennootschapsrecht. De commentaar in deze Expertgids onderging een metamorfose en werd volledig herschreven naar het nieuwe Wetboek van vennootschappen en verenigingen.

Via de talrijke verwijzingen en voetnoten naar rechtsleer en rechtspraak is dit handboek een goede gids voor iedereen die met vennootschapsrecht te maken heeft. Waar relevant worden rechtsleer en rechtspraak opgenomen die betrekking heeft op het (oude) Wetboek van vennootschappen.

Deze Expertgids begeleidt de lezer doorheen de basisprincipes van het vennootschapsrecht en vormt een ideale basis die u als expert toelaat er onmiddellijk mee aan de slag te gaan! Deze Expertgids is dan ook uw onmisbare leidraad doorheen dit nieuwe vennootschapsrecht!

in detail

Het Wetboek van vennootschappen en verenigingen beoogt de modernisering van het Belgische vennootschapsrecht via drie krachtlijnen: een doorgedreven vereenvoudiging, meer flexibiliteit én tegemoetkomen aan Europese evoluties en nieuwe tendensen in het vennootschapsrecht.

Deze ambities komen tot uitdrukking in een vernieuwd wetboek dat op heel wat vlakken gewijzigd is ten opzichte van het ‘oude’ Wetboek van vennootschappen. Niet alleen werd de structuur en de nummering van het wetboek grondig gewijzigd, ook inhoudelijk werd er flink gesleuteld aan het vennootschapsrecht.

Deze editie van de Expertgids Vennootschapsrecht is daarvan een reflectie. Naast de nodige theoretische basiskennis legt het voor u ook de link naar de praktijk en biedt het een antwoord op praktische vragen. Een onmisbare expertgids om uw klanten optimaal te adviseren!  

Deze Expertgids is er speciaal voor... 

accountants, boekhouders, fiscalisten, advocaten.

  • als leidraad doorheen de basiskennis van het nieuwe vennootschaprecht
  • om de link tussen de theorie en de praktijk te leggen en klanten zo optimaal te adviseren

Deze Expertgids is samengesteld door... 

K law advocatenkantoor onder coördinatie van Christophe Piette

  • de auteurs zijn allen advocaat te Brussel, Kortrijk, Antwerpen of Hasselt

Klik op de afbeelding en doorblader de inhoudsopgave van de publicatie...

Klik op de afbeelding en doorblader een uitreksel van deze versie...

Klik op de afbeelding en doorblader een uitreksel van deze versie...

Aanbod
Pagina's

 

 

PAPIER

 

375,00 

484
Prijzen zijn excl. btw
Loading

Een vraag?
Bel naar Klantenservice

0800 39 067