Indicator Online

0800 39 067

Van 09.00 u. tot 12.30 u.
Van 13.30 u. tot 17.00 u.
(op vrijdag tot 16.00 u.)
Onze oplossingen

Een aanbod ontvangen?

Waar vind ik deze code?

Over ons

Vanaf nu vormen wij samen één bedrijf en één kennispartner die u ondersteunt in uw dagelijkse praktijk, vandaag en morgen.

De juridische en fiscale wereld evolueert razendsnel. De digitalisering, de toenemende regulering en de steeds beter geïnformeerde en veeleisendere klanten stellen u voor belangrijke uitdagingen. Om u daarbij nog beter te ondersteunen, slaan Larcier, Indicator, Intersentia en Bruylant de handen in elkaar. Deze uitgeverijen zijn absolute referenties in alle juridische en fiscale deelgebieden: ze richten zich elk tot hun eigen doelgroep, gaande van academici over juridische, fiscale en boekhoudkundige professionals tot bedrijfsleiders en zelfstandigen. 

Indicator staat al sinds 1990 borg voor onafhankelijk fiscaal, sociaalrechtelijk, financieel en juridisch advies voor zelfstandigen, kmo’s en bedrijfsleiders.

De adviezen en de oplossingen van Indicator voldoen steeds aan dezelfde basisprincipes: kort en kernachtig, in heldere en duidelijke taal geschreven en onmiddellijk toepasbaar in de praktijk. Geen grootse theorieën, maar to the point adviezen gefilterd uit een overvloed van informatie, veranderende wetgeving, rechtspraak, praktijkgevallen en wetenschappelijk onderzoek.

De redacteuren die deze adviezen brengen, zijn stuk voor stuk vakspecialisten. Een netwerk van externe contacten, bestaande uit specialisten werkzaam in verschillende bedrijfstakken en in verschillende functies, garandeert dat de adviezen steeds inspelen op en aangepast zijn aan de meest actuele situaties.

Sinds 1 juli 2017 is Indicator een businessunit van ELS Belgium nv.

ELS Belgium nv, onderdeel van de Franse groep Lefebvre-Sarrut (www.lefebvre-sarrut-eu) is ontstaan uit de fusie van de uitgeverijen Groep Larcier nv en Indicator nv.

Larcier (www.larcier.com), dé uitgeverij van content voor de juridische wereld (advocaten, magistraten, notarissen, bedrijfsjuristen, …), overkoepelt zes vooraanstaande juridische merken.

Sinds 28 september 2018 maakt Intersentia eveneens deel uit van ELS Belgium.

Intersentia (www.intersentia.be) is een toonaangevende juridische, fiscale en boekhoudkundige uitgeverij in Vlaanderen (kantoor gelegen te Mortsel).